Објављен јулски број Електронских новина Туристичке организације Златибор

Туристичка организација Златибор објавила је јулски број својих Електронских новина. 

Нови број новина отвара Уводник Милоша Планића из Туристичке организације Златибор, који говори о Златибору као дестинацији идеалној за припреме професионалних спортиста и одржавање најразличитијих спортских такмичења, као и о важној улози коју Туристичка организација Златибор има у организацији и подршци бројним спортским догађајима. 
На Уводник се надовезује и тема броја, Златибор као врхунско место за адреналинске спортове. У протеклом периоду на Златибору је одржано Отворено првенство Србије у триатлону, а затим и 10. јубиларни ''Xross'' рели мотоциклиста. Са Златибора су свој пут до Пала наставили и бициклисти "Чикер маратона" чијим организаторима је Златибор незаобилазна тачка већ дуги низ година. 

Ново издање новина најављује програм Златиборског културног лета и интересантна дешавања која је Голд гондола припремила за своје посетиоце. 

Читаоцима јулског броја представљена је Велика летња наградна игра коју организују ТО Златибор и општина Чајетина, као и актуелности и недавни догађаји из сфере златиборског туризма који су обележили протеклих месец  дана.

Рубрика "Смештај Златибора" представља реновирано Коначиште Туристичке организације Златибор, док нам "Залогаји Златибора" преносе укусе света из ресторана хотела "Bor by Karisma". 

Рубрика "Из прошлости Златибора" читаоцима доноси причу о предратним фото инспирацијама чувеног Илије Лазића. 
Јулско издање Електронских новина можете преузети овде.