Незаборавно летње вече на Златибору уз хитове Марка Лоуиса

Популарни музичар Марко Лоуис одржао је концерт на Краљевом тргу, у среду 7. августа, где је бројна публика уживала у препознатљивим звуцима његових најбољих хитова.

Овај познати кантаутор и музичар, вече је започео песмом "Ватра у мраку". Хитови су се низали један за другим, што је публика наградила бурним овацијама. Посебан спектакл и ужарена атмосфера настала је када је Марко Лоуис извео свој највећи хит " Ћутаћу", као и још многобројне друге песме попут: "Shine on me", "Зов", "Ти и ја", "Русе косе"...

Марко Лоуис је објавио седам албума, од којих су најпознатији "Shine on me", "Бескрај 1" и "Бескрај 2". Најпознатији синглови укључују "Пашана", "Пандора", "Слобода", "Русе косе" и "Не радујемо се". У претходних пет година, четири пута је био номинован за Music Awards Ceremony у различитим категоријама. За своју музику каже да је микс соул музике и хип-хоп ритмова, са утицајима из афро културе и Балкана, као и Бугарске, Индије и Ирана.

Златиборско „Културно лето" наставља се већ данас, 8. августа 2024. године, са наступом Марка Милошевића на Краљевом тргу на Златибору.