Златибор у ритму електронске музике уз DЈ-а Марка Настића

DЈ и продуцент Марко Настић, у петак 9. августа, одржао је спектакуларан наступ на Краљевом тргу на Златибору. Овом приликом окупио је бројне љубитеље електронске музике који су уживали у наступу овог светски познатог DЈ-а.

У присуству узбудљиве и неуморне публике, Настић је присутнима пружио незабораван музички доживљај који је био врхунац летње забаве на овом популарном планинском одредишту. Његов енергични сет, који је спојио техно, хаус и тек хаус ритмове, држао је све присутне на ногама током целе вечери. Настићева способност да чита публику и прилагоди музику тренутном расположењу доприносила је изванредној атмосфери и позитивној енергији која је одисала Краљевим тргом.

Подсећамо, Марко Настић рођен је 1979. у Београду. Са шеснаест година постаје резидент у популарном београдском клубу „Индустрија“ где је упознао Дејана Милићевића и са њим почео пројекат ТТП (Teenage techno punks). Током деведесетих година, Марко Настић постаје саставни део свих догађаја на којима се пушта електронска музика у Београду, а касније наступа са великим именима светске техно–сцене и својим сетовима затвара Еxit фестивал сваке године.