Нови број Електронских новина најављује Фестивал спортског филма

Туристичка организација Златибор објавила је ново издање својих Електронских новина. 

Августовски број најављује богат и садржајан програм 13. Међународног фестивала спортског филма, који ће се на Златибору одржати од 22. до 25. августа 2024. године. 

У складу са темом, овај број отвара Уводник Арсена Ђурића, председника СО Чајетина и председника Организационог одбора Међународног фестивала спортског филма Златибор. 

Овај летњи број Електронских новина сумира бројна дешавања која су до сада употпунила Златиборско културно лето, а посебно интересантан  део је ексклузивни интервју са маестром Бојаном Суђићем, који је са својим "Виртуозима" недавно наступио на "златној" планини. 

У новом броју читаоци ће пронаћи причу о благотворном споју Златибора и активности Специјалне болнице "Чигота", причу о врхунском модном догађају који је организован у необичном амбијенту међустанице на Рибничком језеру, као и кратак преглед најинтересантнијих дешавања у свету златиборског туризма за протекли месец.

Рубрика "Залогаји Златибора" читаоцима представља традиционалне златиборске специјалитете, док се у оквиру "Смештаја Златибора" представља сеоско туристичко домаћинство "Мало село Бојановићи" из Голова. 

Из прошлости Златибора у новом броју стиже прича о споменицима и спомен чесмама које чувају сећања Златибораца. 

Јулско издање Електронских новина можете преузети овде.