„Трио – Данијела Веселиновић“ одушевио посетиоце Стопића пећине

Магичан амбијент Стопића пећине, познате по својој невероватној природној лепоти, у недељу 8. августа 2024. године, постао је место незаборавног уметничког догађаја. У овом јединственом природном окружењу, за све посетиоце концерт је одржао „Трио – Данијела Веселиновић“, који је окупио бројне љубитеље природе и уметности.

„Трио – Данијела Веселиновић“ публици је приредио прави спектакл комбинујући различите жанрове, уз нешто другачији, интимнији тон трубе. Овај састав обухватио је репертоар од старих изворних песама, кола, па све до латино музике, а све то помоћу звука трубе, клавира и перкусија.

Посетиоци су били одушевљени како амбијентом Стопића пећине, тако и музиком која је допирала из ње. Многи су прокоментарисали да је спој природе и уметности створио посебан доживљај и истакли да је овај перформанс био одличан пример како се уметност може успешно интегрисати у природни амбијент, као и да би волели да убудуће буде више догађаја сличним овом.

Овим концертом успешно је завршен фестивал “Култур(на)тура”, који се током ове летње туристичке сезоне одржавао на Златибору, а у организацији Културног центра Златибор.