Објављено мајско издање Електронских новина Туристичке организације Златибор

Туристичка организација Златибор објавила је ново издање Електронских новина.

Мајски број отвара уводник Љубивоја Ршумовића, књижевника и песника, дечијег писца, аутора дечијих емисија који је рођен у златиборском селу Љубишу.

Тема броја доноси причу о новим подухватима за туристичку будућност Златибора. У години јубилеја настављају се значајна улагања општине Чајетина која је већ донела вредне пројекте и све бољу посећеност “златне планине”. Представљени су планови који ће обележити време пред нама, а ту је и прича о улагању општине у пословни објекат “КЈП Златибор”, у корист туриста и мештана.

Мајски број сумира догађаје који су током протеклих месец дана обележили туристичка дешавања на Златибору. Празнични дани донели су нове рекорде у посећености, завршен је и други међународни турнир “Златибор куп” на коме се надметало преко 1 500 младих.  На најпосећанијој планини Србије је боравио амбасадор Русије, приликом чега је договорено отварање Канцеларије Туристичке организације Златибор у Москви.

Ново издање новина представља луксуз и удобност апартманског комплекса  "Титове виле Златибор" - живописно место прожето историјом, док залогаји Златибора доносе причу о врхунским сиревима дегустационог центра "Златне рудине".
Како је Златибор изгледао давне 1962. године представљено је у одељку “из прошлости Златибора”.

Нови број Електронских новина Туристичке организације Златибор могуће је преузети овде.